7 Beste Recensie Voor Elektrische Uitlaatuitsparingen

Merk je altijd dat je keel brandt, je maag op hol slaat en je hart bonst na het nemen van koffie? Dit zijn allemaal veelvoorkomende reacties op zuurrijke koffie. Deze zure verbindingen geven koffie een heldere, levendige smaak, maar ze kunnen ook frequente maagklachten veroorzaken.

Het is echter goed om op te merken dat er andere oorzaken zijn van maagklachten. Dus, als je twijfelt of koffie al die vervelende problemen veroorzaakt, overweeg dan om naar een dokter te gaan.

Te veel koffie kan zure reflux veroorzaken. National Institutes of Health melden dat 40% van de mensen in de VS lijdt aan GERD (gastro-oesofageale refluxziekte). Mensen geven cafeïne vaak de schuld van het veroorzaken van de symptomen van de ziekte.

Maar betekent het dat je stopt met koffie drinken? Er is een manier om van koffie te genieten zonder je darmen te irriteren, zelfs als je er niet van houdt. Wat is de beste manier om de zuurgraad van je kopje koffie te verminderen? Wil je je koffie verdunnen? Anti-zuren: Hoewel er veel manieren zijn om de zuurgraad te fixeren, is de beste manier om te investeren in zuurarme koffie.

Zuurgraad En Koffie

De pH-schaal meet de zuurgraad, die kan worden gebruikt om deze te meten. Het varieert van 0 (zuur) tot 14 (basisch). 7 is het neutrale middelpunt. Een pH van 7 of minder wordt als zuur beschouwd. Een pH hoger dan 7 wordt als basisch beschouwd. Je gemiddelde kopje Joe komt rond de 5 op de pH-schaal. Ook al is het niet te zuur, het is een slimme zet om over te stappen op zuurarme koffie als je spijsverteringsstelsel gevoelig is.

Dat gezegd hebbende, wil je misschien voorzichtig zijn bij het kopen van koffie met een laag zuurgehalte, aangezien verschillende merken verschillende manieren hebben om de zuurgraad te definiëren. Sommige merken gebruiken cijfers, andere percentages, en er zijn er die termen gebruiken als mild en niet-zuur. Zorg ervoor dat u begrijpt wat een merk betekent voor de beste gebruikerservaring.

Gezondheids Risico’s

Zoals hierboven vermeld, als je een delicaat spijsverteringsstelsel hebt, moet je wegblijven van zure koffie om vervelende reacties zoals brandend maagzuur of het prikkelbare darm syndroom te voorkomen. Die reacties gebeuren omdat zuren je spijsverteringsstelsel schaden. Koffie kan ook ernstige schade aan uw tanden veroorzaken, het glazuur verwijderen en de vorming van gaatjes stimuleren.

De Zuurgraad Van Koffie Kan Worden Verminderd Door De Beste Methode Te Gebruiken

  • Kies donkere koffie: Donkere koffie is minder zuur dan de lichte. De verbinding N-methylpyridinium (NMP), die wordt aangemaakt door koffie te branden, verlaagt de zuursecretie in de maagcellen. Overweeg dus om donkere koffie te kiezen als zure koffie niet jouw favoriet is.
  • Ga voor Arabica-bonen: Ga opnieuw voor Arabica-bonen, want die zijn minder zuur dan Robusta-bonen.
  • Brouwmethode: hoe u uw koffie zet, beïnvloedt de zuurgraad van de uiteindelijke drank. De beste manier om koffie met een laag zuurgehalte te produceren, is een slow-down cold brew. Cold brew koffie is 70% minder zuur dan gewone hete koffie gemaakt met dezelfde bonen.
  • Vermijd fijne maling: Als je fijne maling vermijdt, kun je nog steeds genieten van een hete kop java met een lager zuurgehalte. Met andere woorden, grove gronden zijn minder zuur.
  • Voeg melk of room toe: Calcium in melk en room heeft een krachtige antacidumkwaliteit en het toevoegen van een van beide aan je kopje Joe verdunt de zuurgraad van je drankje.
  • Voeg maagverzachtend poeder toe: Hoewel dergelijk poeder geweldig is, is het belangrijk om te weten dat het de smaak van uw drankje kan verstoren.

Koffie Met Een Laag Zuurgehalte

Koffie Met Een Laag Zuurgehalte

Er zijn twee keuzes als het gaat om koffie met een laag zuurgehalte. Dat is behandeld en onbedoeld.

Wat Is Het Verschil?

Low acid coffee is een koffiesoort die met speciale technieken is behandeld. Om koffie te zetten met minder zuur, worden de bonen met stoom geroosterd om hun wasachtige buitenlaag te verwijderen. Braziliaanse koffie wordt ook gebrand met een langzame of onderbroken brandmethode om minder zure koffie te maken.

Aan de andere kant is onbedoelde koffie met een laag zuurgehalte koffie met een natuurlijk laag zuurgehalte. Koffie die op lage hoogte wordt gekweekt, heeft van nature een laag zuurgehalte. De zuurgraad is van nature laag in koffie die wordt verbouwd in Peru, Brazilië en Mexico.

Koffie Met Een Laag Zuurgehalte Op Zijn Best

Koffie Met Een Laag Zuurgehalte Op Zijn Best

Als u nog niet klaar bent om de zuurgraad van koffie te minimaliseren via de verschillende manieren die we hierboven hebben genoemd, is hier een lijst met de beste merken die u kunt proberen. Deze merken leveren alle smaken en aroma’s die je wilt uit je kopje java. Om nog maar te zwijgen van het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over maagklachten als u een van deze koffies koopt.

  • BESTE EERLIJKE BIOLOGISCHE KOFFIE die je ooit zult proeven! – In de bergen geteeld, in de schaduw geteeld, met de hand gecultiveerd, verwerkt en verpakt door kleine lokale koffieplantage-eigenaren in Nicaragua. Elke kleine batch wordt zorgvuldig getest op mycotoxinen en geïnspecteerd op de hoogste kwaliteit koffiebonen.
  • ERVAAR WAT GOURMET, SINGLE ORIGIN KOFFIEBONEN ALLEMAAL OVER ZIJN – Sterke maar de zachtste, schoonst smakende koffie ooit. Soepele en gedurfde smaak. Het is laag in zuurgraad en niet bitter. De beste keuze voor gastronomische koffies.
  • KWALITEIT ALS GEEN ANDER – We zijn er trots op dat uw koffie Fair Trade, USDA gecertificeerd biologisch en koosjer is van kleine familiebedrijven.
  • HEAVEN IN A CUP – Lifeboats Premium is een goed afgeronde en uitgebalanceerde beker. Een rijke en gedurfde koffie met ondertonen van chocolade en karamel met een lichte fruitigheid — sommigen zeggen zelfs licht zoet. Het heeft een intens en heerlijk aroma dat heel uniek is.
  • LIFEBOOST GARANTIE -Als je niet helemaal tevreden bent, betalen we je bestelling terug. Geen vragen gesteld.

Deze medium-low acid medium roast uit Nicaragua is voor degenen die het niet erg vinden om smaak op te offeren. Het meet bij 6,0 op pH.

LifeBoost-bonen zijn gecertificeerd biologisch en fairtrade. Ze worden zorgvuldig geplukt en 26 uur gefermenteerd, waardoor er geen kans is op schadelijke zuren.

Het produceert heerlijke koffie met een rijke chocoladesmaak, donkere karamelzoetheid en fruitige aroma’s (denk aan appel of bessen).

Cafe Don Pablo Subtiele Earth Gourmet Coffee

Cafe Don Pablo Subtiele Earth Gourmet Coffee

Een ander merk dat het spel verandert. Het is biologisch, koosjer en glutenvrij. Het is afkomstig uit Frankrijk en meet 5,81 op de pH.

De lage zuurgraad is het resultaat van het langzame brandproces dat is geïnspireerd op de traditionele koffiebrouwers van Venezuela. In tegenstelling tot de meeste koffie met een laag zuurgehalte, is Puroast gezonder omdat het meer voedingsstoffen bevat.

Puroast biedt vijf keer zoveel antioxidanten als gewone koffie en zeven keer zoveel als groene thee, waardoor je je goed voelt. Het is ook betaalbaar en ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Lucy Jos Coffee, Biologische Mellow Belly Low Acid Blend

Cafe Don Pablo Subtiele Earth Gourmet Coffee

Uitverkoop

Java Planet is een van de koffiesoorten die vrij is van alles wat je kopje java kan verpesten. Het is vrij van chemicaliën, gifstoffen, oliën en andere stoffen die je kopje koffie in de ochtend kunnen verpesten.

Java Planet is een inheemse Colombiaanse plant die wordt gekweekt en geoogst in de wildernis. Het geeft je een volle, rijke drank waar je ’s ochtends van opstaat. U kunt kiezen uit een scala aan braadstukken van zeer licht tot medium. Het kan zijn dat je een grinder moet kopen als je die niet hebt.

Java Planet is de beste keuze als je op zoek bent naar zoete koffie met genoeg smaak en energie om geen buikpijn te krijgen.

Vrouwen die borstvoeding geven en zwangere vrouwen hebben niet altijd het meeste geluk met koffie. Het is het beste om te wachten. Mommee Coffee is een zeldzaam merk dat geschikt is voor hen. Ze kunnen er veilig van genieten zonder zich zorgen te maken over de kleintjes onder hun hoede.

Mommee is verkrijgbaar in verschillende cafeïnegehaltes; daarom kunnen zwangere vrouwen de kans krijgen om te genieten in de verschillende stadia van de zwangerschap.

Bovendien is deze koffie biologisch en bevat het weinig zuren, waardoor het geen nadelige gevolgen heeft voor jou en je ongeboren kind. De met water verwerkte methode die wordt gebruikt, vermindert het zuurgehalte en zorgt er ook voor dat er geen agressieve chemicaliën worden gebruikt die u en het ongeboren kind waarschijnlijk schaden.

Tiemans Fusion Coffee is een Zuid-Amerikaanse koffie gemaakt van 100% Arabicica bonen. Het is gekweekt en geoogst in Zuid-Amerika. Er is zelfs wat goji-bessenpoeder toegevoegd voor extra gezondheidsvoordelen.

Je zult altijd genieten van een soepele, lichte kop java na het infuseren van alle ingrediënten.

Dit is de beste koffie-/theemix die je kunt vinden, met meer antioxidanten en andere gezondheidsvoordelen dan alle andere op de markt. U moet echter wel bereid zijn te betalen om van Tiemans Fusion Coffee te genieten.

Kun je de zuurgraad van 0,5% in koffie proeven, ruiken of voelen? We betwijfelen of je dat kunt. Euromild heeft 0,5% zuur, wat een lager niveau is dan de meeste merken op de markt. Het beste van Euromild is dat het ondanks het zeer lage zuurgehalte nog steeds de beste smaken en aroma’s garandeert.

De pure arabicabonen komen uit Colombia. Ze zijn voorgemalen zodat je ze niet hoeft te malen. Laad gewoon het koffiezetapparaat en u kunt genieten van uw java.

Gevolgtrekking

Je hoeft je kopje Joe niet op te geven, want elke keer dat je er een grijpt, brandt je keel, je maag oproer en je hart bonst enorm. U kunt op elk gewenst moment overschakelen op zuurarme koffie en toch genieten van uw kopje java.