Wie houdt er niet van koekjes en melk? De Mocha Cookie Crumble Frappuccino is een speciale Starbucks – maar je hoeft niet te wachten tot hij weer op het menu van je lokale café verschijnt! Met basisingrediënten maak je in een paar minuten een decadente versie. Het enige wat je echt nodig hebt is een goede blender.

Dit is ons recept voor mokkakoekjes crumble frappuccino. We hebben ook enkele tips om het je eigen te maken. In slechts 10 minuten kunt u genieten van een heerlijk bevroren koffiedrankje!

Mokka Cookie Crumble Frappuccino

Mokka Cookie Crumble Frappuccino

Chocolade, koekjes, melk en koffie komen samen in deze geweldige frappuccino. Het is zoet en chocoladeachtig met net genoeg cafeïne om je een middaglift te geven. Geniet van een verfrissend en heerlijk drankje.

sterren van stemmen

Ingrediënten

  • kop melk
  • Kopje sterke koffie
  • kopje chocoladeschilfers
  • eetlepel chocoladesiroop
  • Oreo-koekjes
  • 1,5 kopjes gewone of koffie-ijsblokjes
  • Slagroom optioneel

Instructies:

  • Zet je koffie en laat hem een paar minuten afkoelen. Maak het aan de sterke kant voor de beste smaak.

  • Mix alle ingrediënten, behalve de slagroom, en een Oreo koekje.

  • Mix op middelhoog tot het ijs is vermalen en de frappuccino-textuur glad is.

  • Schenk het heerlijke mengsel in een hoog glas. Top met slagroom, chocoladesiroop en een geheel of verkruimeld koekje.

Voeding

Calorieën: kcal

Trefwoord frappuccino, mokkakoek crumble frappuccino

Tips & Trucs

De mokka koek crumble frappuccino bevat nogal wat ingrediënten, waardoor je veel ruimte hebt om te experimenteren. Hoewel het basisrecept heerlijk is, kun je er altijd mee experimenteren!

De Koekjes

Het basisrecept vraagt om gewone Oreo-koekjes. U kunt echter elk type cookie vervangen om het interessanter te maken. Zelfgemaakte chocoladekoekjes, chocoladewafels of zelfs Girl Scout Thin Mints kunnen allemaal heerlijke toevoegingen zijn aan deze frappuccino.

De melk

En hoe zit het met de melk? Dit recept vraagt om 1% of 22% melk. Het heeft een geweldige balans tussen romigheid en romigheid. Maar voel je vrij om magere of volle melk te gebruiken – of sla de zuivel over en gebruik amandelmelk of kokosmelk. Als het over zuivel gaat, kun je de slagroomtopping overslaan of over de top doen door een beetje chocolade of munt door de room te kloppen.

De koffie

Dit is Coffee Affection, dus waren natuurlijk erg geïnteresseerd in de koffie! Voor deze frappuccino gebruiken we meestal sterk gezette koffie – hij mengt goed en smaakt heerlijk – gebrouwen met de sterke stand op een Keurig of met een beetje extra gemalen koffie in een gewone drip brewer. Je kunt ook een espressomachine of AeroPress, Moka Pot of opgietkoffiezetter gebruiken.

De Chocolade

Deze frappuccino is niet alleen gemaakt met koekjes – er zit ook mokka in! Ons vaste recept bevat chocoladeschilfers en chocoladesiroop. Dit geeft de drank veel chocoladesmaak en een mooie textuur van de chocoladeschilfers. Andere opties zijn donkere chocoladerepen, brownies of fudge. Probeer je favoriete vorm van chocolade te gebruiken en kijk of je het lekker vindt!

Laatste Gedachten: Zelfgemaakte Mokka Cookie Crumble Frappuccino

Laatste Gedachten Zelfgemaakte Mokka Cookie Crumble Frappuccino

Klaar om te beginnen met blenden? Dit recept voor mokkakoekjes crumble frappuccino bevat alles wat je nodig hebt: koffie, chocolade, koekjes en romige melk. Het is lekker, gemakkelijk te maken en veel goedkoper dan naar de coffeeshop te gaan. Je kunt er ook een familietraktatie van maken en de koffie overslaan.

VERWANTE RIJST: