Review Van Firestone Champion Fuel Fighter. Uitstekende Brandstofbesparende Band

Als je een reis door Koreatown maakt, kom je winkels en restaurants tegen die je een culturele ervaring bieden. Van entertainment tot eten, het is allemaal beschikbaar om op uw gemak van te genieten. Wanneer de meesten van ons een nieuw land bezoeken of een nieuwe cultuur proberen te omarmen, is een van de eerste dingen die we doen de lokale keuken proeven.

Voedsel speelt een belangrijke rol in ons leven, en wie houdt er niet van nieuwe maaltijden, snacks en drankjes te ervaren? Er zijn duizenden Aziatische gerechten, elk met een verscheidenheid aan texturen en smaken.

Koreaanse barbecue is iets voor jou als je graag tijd doorbrengt in de achtertuin met je vrienden en geniet van een glas wijn terwijl het eten wordt gekookt. Koreanen nemen een andere voorsprong op het barbecueproces. Als we het in het westen over een barbecue hebben, stellen we ons de middag voor in de tuin om op de grill te koken.

Koreaanse barbecue, ook wel bekend als Gogi-Gui, is geen traditioneel buitenevenement. Koreanen koken dit BBQ-gerecht binnenshuis, meestal op een gas- of elektrisch fornuis. In restaurants heb je een chef-kok die de maaltijd aan je tafel kookt, met de ingebouwde barbecue in de eettafel voor een authentieke Koreaanse keukenervaring.

Een Koreaanse BBQ bij je thuis houden is een uitstekend idee in de winter als het te koud is om buiten te koken. Je kunt ook variatie aan je kookkunsten toevoegen door een Koreaanse barbecue te organiseren. Er zijn veel soorten Koreaanse barbecues. Bekijk in dit bericht de beste Koreaanse BBQ-grills.

Het TeChef-model is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar de meest betaalbare Koreaanse barbecuegrill. De TeChef-grill heeft een stevige gegoten aluminium basis en een anti-aanbaklaag van teflon. De bodem van de grill heeft een wervelend ontwerp dat helpt bij het verdelen van de warmte. De taps toelopende randen van de grill verzamelen vet en olie, waardoor het een gezondere optie is. Dit model is de beste optie voor huiseigenaren met een krap budget.

Beoordelingen Koreaanse BBQ-grills

Beoordelingen Koreaanse BBQgrills

Laten we de beste Koreaanse barbecueroosters eens nader bekijken. We hebben ook nog een paar modellen die we het vermelden waard vinden in deze review.

CookKing Koreaanse Traditionele BBQ-grill De Beste Algehele Koreaanse BBQ-grill

Deze grill staat op de eerste plaats in onze lijst met beste Koreaanse BBQ-grills. CookKing-grills hebben een tweedelig ontwerp met een bodem en een deksel. Zowel het ontwerp als de constructie zijn gemaakt van aluminium voor extra sterkte.

Gegoten aluminium platen verdelen de warmte gelijkmatig over het hele kookoppervlak. De dikte van de plaat zorgt voor warmteverspreiding. De meerlaagse antiaanbaklaag zorgt ervoor dat voedsel niet aan de grill blijft plakken. Dankzij het rookloze ontwerp kun je binnenshuis grillen zonder het gebruik van houtskooldampen.

Dit model is een authentieke Koreaanse BBQ-grill, ontworpen en vervaardigd in Korea. De CookKing wordt geleverd met een vetafvoersysteem om ervoor te zorgen dat je geen vette maaltijd krijgt.

Dit model is het meest geschikt voor gaskookplaten. Het zorgt voor een hoog vuur voor de beste grillresultaten. Dit model is een uitstekende keuze voor uw Koreaanse barbecue en is vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging.

Voordelen:

  • Het ontwerp van gegoten aluminium zorgt voor een gemakkelijke warmteverdeling
  • Wordt geleverd met een deksel
  • Vetafvoersysteem
  • Geschikt voor gebruik op draagbare gasfornuizen
  • Meerlaagse antiaanbaklaag

Koreaanse BBQ-grills Koopgids

Koreaanse BBQgrills Koopgids

Deze kopersgids helpt je bij het kiezen van de juiste Koreaanse BBQ-grill. Elk model heeft subtiele verschillen. Hoewel ze allemaal dezelfde functie vervullen als het grillen van uw voedsel, hebben ze allemaal verschillende ontwerpkenmerken die bijdragen aan het kookproces.

In dit gedeelte vindt u alles wat u moet weten over het kiezen van de juiste Koreaanse BBQ-grill die aan uw kookbehoeften voldoet.

Wat Is Een Koreaanse Barbecue?

Voordat we bespreken waar we op moeten letten bij een Koreaanse barbecuegrill, laten we eerst de vraag beantwoorden: Wat is een Koreaanse barbecuegrill? En hoe verschilt het van een Amerikaanse BBQ-cookout in de achtertuin? Koreaanse BBQ is heel anders dan Amerikaanse BBQ. De meeste Koreanen wonen in overvolle, grote steden zoals Seoul. Deze megasteden hebben dezelfde structuur en omvang als New York City.

Het is moeilijk om een NYC cookout te organiseren. Dit geldt ook in Korea. Koreanen innoveerden echter de kunst van het grillen en brachten het naar binnen met de rookvrije werking van de grills. Ja, dat klopt, alle Koreaanse grills in deze review hebben een ontwerp voor gebruik binnenshuis.

Een typische Koreaanse BBQ is niets zoals een Amerikaanse cookout. Koreaanse barbecue wordt bereid op een kookplaat. In Koreaanse restaurants zit de chef-kok je rond een tafel met de grill in het midden en kookt hij voor je neus.

Sommige restaurants gebruiken houtskoolbarbecues, terwijl de meeste anderen op een elektrische of gasgestookte werking vertrouwen. Elektronische of gasaangedreven units zijn het populairst, omdat ze een rookloze werking bieden.

Wat Zijn De Beste Stukken Vlees Om Te Koken Op Een Koreaanse BBQ?

Koreaanse BBQ-menu’s zijn net zo uniek als het kooktoestel zelf. Dit zijn de best beoordeelde kortingen bij het bestellen bij een restaurant:

Bulgogi Dit gerecht bestaat uit flinterdun gesneden rundvlees of varkensvlees, gekruid met sojasaus, knoflook, sesamolie en suiker. Het vlees is binnen enkele seconden gaar en u moet oppassen dat u de delicate stukken niet te gaar kookt.

Galbi Dit gerecht bestaat uit runder- of varkensribbetjes, gemarineerd in dezelfde ingrediënten als de bulgogi, samen met uien en water. Op houtskoolbarbecues voegen koks houtsnippers toe om de ribben een rokerige smaak te geven.

Andere populaire Koreaanse BBQ-gerechten zijn de volgende.

  • Dwaeji Bulgogi
  • Jeyuk Bokkeum
  • Dwaeji Galbi
  • Dwaejigogi Doenjang Gui
  • Dak Bulgogi
  • Samgyupsal Gui (Dit is ons favoriete buikspekgerecht)

Welke Soorten Koreaanse BBQ-grills Zijn Er?

Koreaans koken vereist een speciale grill die binnenshuis kan worden gebruikt. Bij het kiezen van een Koreaanse barbecue moet je extra letten op de materialen en het design. Om het traditionele knapperige BBQ-resultaat te bereiken, moet de grill een hoge temperatuur bereiken zonder het vlees uit te drogen.

Het vlees wordt taai als het te gaar is. Door de hitte van de grill wordt het vlees drassig en zonder korst of verkoling. Het leren van de kunst van Koreaanse BBQ vereist een paar sessies om het goed te krijgen. Als we je echter een tip mogen geven, dan is het wel om ervoor te zorgen dat je barbecue roodgloeiend wordt.

Er zijn drie opties als het gaat om het kiezen van een grill. Elk model heeft een ander kooksysteem.

Kookplaat Koreaanse BBQ-grills

Deze Koreaanse BBQ-grill wordt rechtstreeks op uw kookplaat bevestigd. Het werkt met elektrische en gasfornuizen. Dit model is het meest populair vanwege zijn eenvoud en gemakkelijke reiniging. De meeste modellen zijn vaatwasserbestendig.

Elektrische Koreaanse BBQ-grills

Deze modellen zijn voorzien van elektrische bediening. Deze modellen warmen snel op en geven je volledige controle over het kookproces. Elektrische modellen worden niet zo heet als een kookplaatversie, maar ze bieden wel een stabiele verwarming tijdens het kookproces.

Deze grills zijn rookloos, waardoor ze een uitstekende keuze zijn om binnenshuis te koken. Wij geven echter de voorkeur aan modellen met kookplaat om op de barbecue te koken. Als u echter in een appartement zonder fornuis woont, is een van deze grills een geweldige manier om uw kookhorizon te verbreden.

Koreaanse BBQ-grills Met Benzine

De modellen op gas kunnen als standalone unit worden gebruikt. Je krijgt een unit die wordt aangesloten op een gasleiding, of een losse gasfles. De meeste van deze systemen werken op butaan of aardgas. Ze zijn een uitstekende keuze voor een draagbare Koreaanse grill die je mee kunt nemen naar het huis van een vriend voor een authentieke cookout in Koreaanse stijl.

Hoe Kies Je De Beste Koreaanse Barbecuegrill Voor Thuis?

Alle modellen in deze review hebben een design van topkwaliteit, met hoogwaardige materialen. Het kiezen van de juiste voor uw thuiscookout vereist de evaluatie van een paar factoren. Enkele van de essentiële kenmerken en overwegingen voor uw nieuwe Koreaanse BBQ-grill zijn de volgende.

De Bron Van Warmte

De warmtebron van uw Koreaanse BBQ-grill is een belangrijk aspect om te overwegen bij het evalueren ervan. Raadpleeg de kopersgids voor meer informatie en kies vervolgens het model dat het beste bij u past.

Ontwerp En Materialen Voor Uw Koreaanse BBQ-grill

Het is belangrijk om rekening te houden met de materialen die worden gebruikt om uw grill te maken. Een gegoten aluminium voet is een goede keuze. Aluminium warmt snel op en verspreidt warmte over het oppervlak van de grill om de vorming van hete plekken te voorkomen.

Een gietijzeren BBQ-grill is een andere haalbare optie, maar ze zijn meestal duurder. Alle modellen in deze review hebben een aluminium constructie; we geven de voorkeur aan de snelle opwarmtijd en het lichtgewicht karakter van het materiaal boven een gietijzeren model.

Anti-aanbak Laag

Niets is erger dan een mooie korst op je ribben te bouwen, alleen om het weg te scheuren en aan de grill te blijven plakken als je het van het vuur haalt. Om dit onheil in de keuken te voorkomen, is het essentieel dat u kiest voor een grill met een antiaanbaklaag.

Veel modellen hebben een Teflon coating (PTFE). U moet echter controleren of het een premium coating is zonder extra zware metalen in de formulering.

Zware metalen zoals cadmium komen veel voor in oudere versies van PTFE-coatings en zijn gevaarlijk voor uw gezondheid. U moet op zoek gaan naar modellen met meerlaagse antiaanbaklagen die na verloop van tijd niet zullen schilferen of verslechteren.

Het Formaat Van Uw Koreaanse BBQ-grill

Je krijgt Koreaanse BBQ-grills in verschillende maten. Kies een grotere maat als je vrienden wilt ontvangen op je Koreaanse barbecue. Hoe groter de grill, hoe meer tijd het kost om het oppervlak op te warmen. U moet de voorbereidingstijd aanpassen.

Fat Drippings-collectie

Bij het grillen van vlees wordt er wat dierlijk vet aan je gerecht toegevoegd. Wij zijn bezorgd over uw gezondheid en willen u het leven niet moeilijk maken door u vettig voedsel te serveren. De meeste Koreaanse BBQ-grillmodellen hebben een vetvanger of ontluchting die het vet wegtrekt van het midden van de grill naar de buitenrand. Bij sommige modellen kan het vet via een poort van de grill weglopen, zodat u het vet kunt opvangen en later in de week kunt gebruiken voor het bereiden van andere maaltijden.

Onderhoud En Reiniging Van Uw Koreaanse BBQ-grill

Als er één overeenkomst is tussen Amerikaanse en Koreaanse grills, maken ze allebei een puinhoop. We raden aan om voor een model te gaan dat je makkelijk schoon kan maken. Kies voor een eenvoudige reiniging een grill met een vaatwasmachinebestendig ontwerp.

Als je geen vaatwasser hebt, kun je nog steeds een grill gebruiken door hem in water te laten weken en hem vervolgens af te wassen met afwasmiddel. Om hardnekkig vet en vuil te verwijderen, mag u de pan niet schrobben met staalwol of een schuursponsje. Deze reinigingsmiddelen kunnen de tefloncoating beschadigen en broos maken.

Veelgestelde Vragen Over Koreaanse BBQ Grill

Wat Is De Traditionele Naam Voor Een Koreaanse BBQ?

Als je naar Korea Town gaat voor een traditionele barbecue, is het misschien interessant om te horen dat de lokale bevolking de praktijk Gogi-Gui () noemt. De Koreaanse BBQ bestaat meestal uit stukken rundvlees, varkensvlees en kip op de grill.

Wat kan ik gebruiken om een Koreaanse barbecuegrill te maken met een bakplaat?

Als je een grill gaat gebruiken, zorg er dan voor dat je een Koreaans model krijgt. Zoek naar modellen met verhoogde ribbels op de grill en een lekbak om het vet op te vangen. Een gewone bakplaat wordt niet aanbevolen, maar kan in geval van nood worden gebruikt.

Hoe Maak Je Een Koreaanse Barbecuegrill Schoon?

Je grill schoon schrobben is een hele klus en je zult er veel moeite voor moeten doen. We raden aan om een model te zoeken waarbij de grill en de lekbak geschikt zijn voor de vaatwasser.

Wat Is Bulgogi?

Koreaanse BBQ omvat unieke stukken rundvlees, kip en varkensvlees. Bulgogi, een gerecht dat bestaat uit dun gesneden rundvlees, wordt zo genoemd. Voor onze bulgogi gebruiken we bij voorkeur rib-eye of entrecote. De dunne snit maakt het gemakkelijk om hardere sneden zoals flanken te gebruiken, terwijl de maaltijd een delicate afdronk behoudt waarbij het vlees in je mond uit elkaar valt.

Wat Zijn De Beste Kanten Voor Een Koreaanse Barbecue?

We houden van een portie kimchi bij onze Koreaanse BBQ. Kimchi is een mix van geraspte kool, wortelen, gember en chili, een paar weken gefermenteerd in een stenen pot. De gefermenteerde Koreaanse koolsalade zorgt voor een gezonde bacteriecultuur, waardoor het een zoete, pittige en pittige smaak krijgt. Gochujang, een Koreaanse chilisaus, is een must-have.

Koreaanse BBQ-grills: Het Oordeel

De beste keuze van deze recensie is de CookKing Korean Traditional BBQ Grill. Dit model heeft een authentiek ontwerp, met fabricage in Korea, waardoor je een echte BBQ-grill krijgt. Je krijgt een gegoten aluminium ontwerp en een deksel inbegrepen.

Niet giftig, de meerlaagse coating van anti-aanbaklaag is niet giftig. Het zal nooit loslaten. Dit model is een uitstekende keuze voor gasfornuizen.

De Iwatani Smokeless Korean Barbecue is een geweldige optie als je veel geld wilt uitgeven aan een premium Koreaanse barbecue. Het complete systeem zit in het pakket en heeft geen gasaansluiting nodig. Met een instelbare brandertemperatuur en een vetafvoersysteem is dit model ideaal voor een stand-alone of draagbare Koreaanse BBQ-unit.

De TeChef Stovetop Korean BBQ is een geweldige optie voor mensen met een beperkt budget. De onderkant van dit model heeft een gebogen vorm en is voorzien van een spiraalvormig design. Dit model wordt geleverd met een vetafvoergat en een 5-laags, niet-toxische coating.