Gastenboek

38 antwoorden op “Gastenboek”

 1. 2 keer een cruise control laten inbouwen, perfect werk! Vandaag de aftersales service kunnen testen… Een klein probleempje werd meteen vakkundig opgelost. Niets dan lof over dit bedrijf!

 2. 4,5 jaar geleden een cruise control in onze Camper in laten bouwen door Marcel, niets dan lof, prettige net werkende kerel! Afgelopen maand problemen direct na vertrek uit Hoogeveen en bij aanvang vakantiereis. Marcel gebeld en deze stond direct klaar en wij spraken af in de buurt van Arnhem. (hij moest van Tiel komen onder etenstijd!)
  Bij aankomst constateerde hij dat ik nog een ouder model
  bedieningshandel had waarvan later gebleken is dat er nog wel wat problemen mee zijn geweest (niet bij mij!) en hij overtuigde mij om dit “stokje” te vervangen voor een nieuw
  model om daarmee problemen in de toekomst te voorkomen. Ik stemde aarzelend toe want wat zou dit weer niet extra kosten en dit dan ook nog voor de vakantie! Nieuw “stokje” geplaatst door nieuw gat te boren en bedrading aan te leggen. Daarna het oorspronkelijke probleem opgelost waarvoor ik gebeld had. Dik drie kwartier
  werk! Voorrijkosten en zo’n nieuwe handel wat zou dit weer niet kosten? Tot mijn stomme verbazing helemaal niets, noppes, nothing was zijn antwoord terwijl ik mijn knip al aan het trekken was! Zijn redenatie als volgt:
  “De klacht was gekomen doordat er iets los was gegaan wat vast had moeten blijven zitten, ook na vijf jaar, en de bedieningshandel zou vergoed worden door John Gold want die firma vertegenwoordigde hij en deze stond ook voor kwaliteit.
  Wij waren helemaal perplex en stomverwonderd.
  Nog niet helemaal bekomen van de “schrik” hebben wij wat verdwaasd afscheid genomen en onze reis vervolgd. Bij het
  inhalen claxonneerde Marcel en zwaaide ons vriendelijk na!
  De nieuwe bedieningshandel deed het verder uitstekend en
  na ca 1 week kregen wij een Sms’je in Frankrijk van Marcel waarin hij vroeg of alles goed werkte! Met dit verhaal gaan wij naar RADAR en we zullen, als het moet op onze oude knieën gaan liggen om er voor te zorgen dat Marcel niet alleen een warme douche krijgt maar ook nog een flinke bos bloemen!

 3. Voor de tweede keer Marcel hier op thuislocatie gehad voor inbouw Bury carkit. Wederom superservice en naar volle tevredenheid ingebouwd! Een aanrader..

 4. 2x ingebouwd; 1 maal thuis cruise control en 1 maal bij Marcel thuis regen en lichtsensor. Keurige inbouw, kennis van zaken en geduld bij de klus. Dik tevreden Marcel ! Zie je wellicht in toekomst voor nieuwe klus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *