Gastenboek

38 antwoorden op “Gastenboek”

 1. In juli jl cruise control laten inbouwen in onze camper en onze Subaru Trezia. De inbouw was snel en leek voor mij als leek zeer professioneel. Tot mijn genoegen functioneren beide cc s zeer goed. En tegen de verwachting in is de Subaru zelfs nog zuiniger geworden. Op de lange stukken haal ik bijna 1 op 20 bij ca 100 km op de teller. Of de camper ook zuiniger is geworden wet ik nog niet. Ik wil het gebruik van de cc en de inbouw door Car Profession zeer aanbevelen.

 2. Ik heb afgelopen woensdag bij Car Profession parkeersensoren en Xenon in mijn auto (Mercedes B180) laten inbouwen. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop ik ben voorgelicht over de mogelijkheden!. Ook over de inbouw van de sensoren en de Xenon ben ik zeer tevreden!. Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen! Top service en een goede prijs kwaliteit verhouding.

 3. Marcel, met dank voor de professionele inbouw van de elektronische cruise control. Wij hebben er op de inbouwdag gelijk gebruik van gemaakt en van genoten, werkt uitstekend.

 4. Beste Marcel ,

  Zaterdag sensoren laten inbouwen in mijn santa fe.
  Ik Wil u oprecht bedanken voor het professionalisme en vriendelijke aanpak. Producten van topkwaliteit en alles proper weggewerkt .

  Dank je !

  Veel succes en vriendelijke groeten

  Colaers Jeroen

 5. Enkele jaren geleden heb ik door Car Profession al parkeersensoren (in kleur gespoten) laten inbouwen in mijn Honda Civic Hybrid. In mijn nieuwe auto (Toyota Prius) zaten nog geen parkeersensoren wat toch wel een groot gemis bleek te zijn. Niet dat ik een slechte chauffeur ben maar het geeft je het vertrouwen bij achteruit rijden dat het allemaal wel goed zit achter je. Gewoon doorrijden, het gaat vanzelf piepen als je ergens in de buurt komt 🙂
  De parkeersensoren zijn dan ook zeer betrouwbaar en storingsvrij gebleken de afgelopen jaren. Dit bedrijf geeft een goede service en een keurige inbouw gewoon thuis bij je voor de deur.

 6. voor ons geldt hetzelfde, hebben ook een cruise controle laten inbouwen in onze Duster, het gaat zeer snel, na nog geen uurtje begon de test rit en het instellen van de unit. Prachtig gedaan, zeker een aanrader.

 7. Afgelopen zaterdag cruise control in laten inbouwen in onze Duster bij Car Profession in Utrecht. Eerste indruk is goed, het wordt netjes ingebouwd in een mooie en schone (Pit)box. Bediening van de cruise control is even wennen maar werkt daarna dan ook goed. Je gaat er echt van cruisen en daarmee zakt het brandstof-verbruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *